Lindsay LOhan

16. června 2007 v 18:27 | EwaAndSarka |  Lindsay Lohan

Lindsay Lohan

Herečka a zpěvačka

Datum narození: 02.07.1986
Místo narození: New York, USA
Znamení: Rak

Filmografie:
2005 Můj auťák Brouk
2004 Dramarama
2004 Protivný sprostý holky /Mean Girls/ - Cady Heron
2004 Zpověď královny střední školy /Confessions of a Teenage Drama Queen/ - Mary Elizabeth Cep
2003 Mezi námi děvčaty /Freaky Friday/ - Anna Coleman
2002 Najděte stopu /Get a Clue/ (TV) - Lexy Gold
2000 Bette (TV Series - Rose #1
2000 Life-Size (TV) - Casey
1998 Past na rodiče /The Parent Trap/ - Hallie Parker/Annie James
1996-1997 Another World (TV seriál) - Ali Fowler #3

Životopis:
Lindsay se stala známou díky své roli ve filmu z produkce studia Walt Disney Pictures Past na rodiče, ve kterém si zahrála s Dennisem Quaidem a Natashou Richardson. Jejím dalším filmem bude komedie Confessions of A Teenage Drama Queen.

Na televizní obrazovce se objevila v seriálech Another World, Guiding Light a Bette a celovečerních filmech Life-Size a Get a Clue. Práci modelky se Lohan věnuje již od svých tří let a na kontě má přes 60 televizních reklam. Singlem Ultimate, který se nachází na soundtracku k filmu Mezi námi děvčaty, odstartovala svou hudební kariéru.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Nika:))) Nika:))) | 16. června 2007 v 21:11 | Reagovat

ahojky holky mooooocinko hrozne se mi to líbí :))) fakt supr

2 ewa ewa | 16. června 2007 v 21:25 | Reagovat

jééé děkujem nika :))))

3 Šárka Šárka | E-mail | 16. června 2007 v 21:46 | Reagovat

jj děkujem. Toš ale já sem ti děkovala už na icq. :-))))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama